lördag 6 oktober 2007

Beach and Rugby


Igår vakna Lillen redan kl. 6 och låg och titta på ingenting tills jag (Anna) vakna halv nie. Vädret va lite halvmolnigt men vi ville ändå fara till stranden. Vi tog tåg o buss till Bondi Beach på 20 minuter. Beachen var MARVELOUS!!! (Annas nya ord) Det var vit sand, varm sol, snygga surffare (lots of them, marvelous) o stora vågor. Idyllen sprack lite i kanterna när vi sku dippa oss men int kom längre än tårna, d va jätte kallt vatten! Men de hindra tydligen inte surffarna :) Vi spendera förmiddagen där med att sola och fundera på att flytta dit om vi får jobb där. Fulla av sand fo vi hemmåt ett tiden o de va perfekt timing för sen börja de blåsa massor. Det blev molnigt och vi va hungriga.
Vi for till butiken o köpa mycke mat. På hemvägen blev d problem då det flög en massa partiklar o skrot i ögonen. Så Lillen (som hade solbrillor) fick lead the way för jag var vid det skede halvt blind. Vi åt lite gott mellanmål o skulle sen ta vår (nuförtiden dagliga) powernap, denna gång bestämde vi påriktigt att bara sova i en timme högst. Vi vaknade med ett ryck av att nån står i receptionen o hojttar i en megafon. Först trodde jag att d brinner. Sen trodde jag att det var någon allmän väckning o att d va morgån. Sen förstod jag att det var någon som meddela om utcheckning så ja svängde sida o fortsatte lungt att sova :) Lillen vakna också o såg att det var mörkt ute o tänkte "oj nej, nu har vi sovit för länge" sen väckte hon mej. Det var visst jag som glömt sätta på väckarklockan, oops.

Vi steg upp, duscha o laga middag som bestod av god sallad, stekt höna o det billigaste flaskvinet vi hittade, vinet var int så jätte gott. Vi chilla o tala me några tyskar o en engelsman om alltmöjligt, bl.a smurffar;) Sen blev d tal om att Australien o England spelar rugby i semifinalen ikväll. De kunde vi såklart inte missa. Eftersom ölen börja tryta blev det kaljanhakureissu o sen satt vi o såg på när enorma testosteron monster (såg ut som hulken utan grön färg) tafsa på varann i en stor hög. Blodet stritta. I slutet följde vi inte med mera utan tala me en rolig engelsk tjej men Englan vann tydligen för alla nio engelsmän i rummet steg upp o vrålade som bara den. Vi bestämde oss ändå för att inte fara på efterfesten utan fo o sova ett tiden.
Idag vakna Lillen halv nie o såg två papegojor utanför fönstret (ja e lite missnöjd att hon int fatta att väcka mej) sen flög dom iväg o då vakna jag. Lyxit är det ju visserligen att vi betalat för 8 bed dorm och ändå fått sova ensamma i en 6 bed dorm men vi börja så småningom sakna roommates. Lyckligtvis fick vi såna idag men tyvärr far dom redan imoron tillbaka till England. Dom har backpackat i nie veckor o sa att dom längtar hem, hoppeligen orkar vi mera än dom. Idag har vi inte några planer, vi ska kanske ut me våra roommates senare. De e halvmulet ute och (nu blev ni allt nöjda) dom ha lova regn o dåligt väder hela nästa vecka, hoppas d ändras, annars far vi ti Malaysia, så desså.
Notifications:
Man kan inte köpa öl i butiken, för det finns inte. Vi sprang omkring hur länge som helst o sökte
Anna har problem me alla kranar eftersom dom svängs åt fel håll
Alla tror att vi canada pga. vår engelska
Vi sprider budskap om att finlandssvenskar faktiskt existerar
Vi har börjat tala på samma sätt, o säger samma saker samtidigt, scary!!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Nu e ja faktist int ALLS avundsjuk mera nä ni ska ha skit väder!! haha..

Anonym sa...

Ni ha satt fel datum nånstans eftersom förra komentaren va den 5 o då tala ni om nästa da o beachen o nästa kommentar va den 6 då ni tala om att ni vari på beachen dagen tidigare :P Men de låter helt super skoj, o hopas ni slipper o fly undan regne fö de e knappast rolit :D kraamiz